Book et hotelophold i København på Hotel Herman K i indre by

På det stilfulde Hotel Herman K er der mulighed for at opleve storbyen på tæt hold og få en rolig base for dit ophold.

I hjertet af København ligger Bremerholm 6, der huser boutiquehotellet Herman K. Den gamle transformatorstation er efter alle kunstens regler blevet gjort til et moderne og relevant hotel for de kunder, der både vil nyde godt af storbyens liv og mange oplevelser, men også ønsker at kunne trække sig tilbage på et roligt og eksklusivt hotelværelse og ikke være forstyrrede af byens larm. Læs mere om et ophold hos os her. 

Få et hotelophold i særklasse ved Kongens Nytorv

Overnatning midt i indre København

På Herman K bliver du budt velkommen i en af Københavns arkitektoniske perler. Den gamle transformatorstation har gennemgået både ydre og indre renovering og står i dag skarpt i byens centrum. Man har beholdt de gamle beton elementer og pustet liv i bygningen ved hjælp af grøn beplantning og moderne kunst rundt omkring i hotellet. 

Boutiquehotellet rummer 31 unikke værelser, alle indrettet for at sikre gæsternes komfort og stil, samtidig med at de kan finde ro midt i det ellers pulserende byliv, der kendetegner den danske hovedstad. Med simple, men stilfulde designs og lydreducerende vinduer, er vores værelser et oplagt sted at tage en pause fra byen og lade op til nye oplevelser. Alle værelser og resten af hotellet har gratis WiFi, så du nemt kan komme online.

Forretningsophold på Herman K

Et væld af fantastiske muligheder helt tæt på

Er dit hotelophold i København af arbejdsmæssig karakter, er Hotel Herman K et oplagt bud på en base for dit ophold. Ikke nok med at vores værelser indbyder til ro og afslapning mellem møder ude i byen; vi har også loungeområder på hotellet, hvor du enten kan arbejde i ro alene eller med dine kolleger, eller simpelthen invitere til møde på hotellet. Alle disse områder ligger i umiddelbar forbindelse med baren, så det er muligt løbende at bestille forfriskninger i løbet af dagen.

 

I vores kælder er der mulighed for at afholde større erhvervsmæssige arrangementer. Her kan du også holde møder, hvis der er brug for et mere lukket forum end det i vores fællesarealer. Kontakt os gerne for at høre mere om de forskellige muligheder, vi kan tilbyde.
Weekendophold i København på Herman K

Trænger du til et par dage væk fra hverdagens stress, vil du opleve København på en ny måde eller skal du og din partner forkæle jer selv med et romantisk weekendophold i hovedstaden? Så er Hotel Herman K et godt bud på et perfekt placeret hotel med mulighed for at være tæt på alting samtidig med at der er ro og tid til at nyde hinanden. Hotellet ligger centralt og er i gåafstand til mange af byens spændende oplevelser.

Et hotelophold i København med masser af muligheder

Beliggende tæt på Kongens Nytorv, er hotellet et godt udgangspunkt for en gåtur i de københavnske gader, når I skal ud og udforske byen. Her kan blandt andet nævnes Strøget, med mange butikker for de handlelystne. Her finder du både store brand-butikker og mange små specialbutikker med spændende udvalg fra hele verden. Strøgets mange små sidegader huser både butikker og caféer, så der er rig mulighed for at få en forfriskning midt i din shopping.

Et andet populært sted blandt vores gæster er Nyhavn, der med sin særlige stemning samt hyggelige restauranter og caféer er blevet et af byens kendetegn. Her fornemmes virkelig den københavnske ånd og byens liv, med musik, mad og glæde. Her er der også mulighed for at tage på kanalrundfart, som blandt andet tager dig forbi Christiansborg Slot og Den Lille Havfrue.  

København er også kendt for dens mangfoldige madscene og vi hjælper gerne med både anbefalinger og bordreservation. Der er rig mulighed for både overdådige kulinariske oplevelser og de mere jordnære og simple, men gode madoplevelser. Hotellet tilbyder gratis morgenmad i forbindelse med overnatning, så resten af dagens måltider kan indtages ude på byens mange, spændende restauranter og spisesteder.   

Ønsker I at opleve noget længere væk fra hotellet, er vi også behjælpelige med bookning af taxi eller guidning til nærmeste metrostation. 

Tag fat i vores erfarne personale for tips til at få et dejligt weekendophold

Det begrænsede antal gæster, der kan være på vores boutiquehotel, giver os mulighed for at være meget fleksible i forhold til dine ønsker. Derfor er du meget velkommen til at spørge os, hvis du har en ide til noget, vi kan hjælpe dig med. Du er altid velkommen til at sende os en forespørgsel via kontaktformularen nedenfor. Så vender vi tilbage med et svar hurtigst muligt. Vi vil gerne være så behjælpelige som muligt, så er der noget under dit ophold, du ønsker hjælp til eller undrer dig over, tager du bare fat i os og så ser vi på mulighederne for at få dit ønske opfyldt. Vores mål er, at du ikke bare får et ophold, men en oplevelse hos os.

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål om dit forestående hotelophold i København

På Herman K er den gode personlige service en æressag. Det gælder både inden, under og efter dit ophold hos os. Derfor er du velkommen til at kontakte os på forhånd, hvis du gerne vil være sikker på, at du får et passende værelse med de faciliteter, du skal bruge, eller hvis du måtte have andre spørgsmål vedrørende dit ophold hos os. Har du efterfølgende kommentarer til dit ophold, hører vi også meget gerne fra dig, da vi ønsker hele tiden at forbedre os, så tøv endelig ikke med at give os feedback på dit ophold. 

Vi glæder os til at høre fra dig og til at bidrage til at du får et behageligt ophold i København lige som du ønsker det.