Tips til oplevelser tæt på Boutique Hotel Herman K

Vores hotels unikke kombination af særegen sjæl og perfekt beliggenhed gør det til et populært valg for dem, der søger et ophold i centrum af København.

Med vores beliggenhed ved Kongens Nytorv er du tæt på mange af byens vartegn. Dermed er det let at plukke lige nøjagtig den oplevelse, du godt kunne tænke dig, hvis du gerne vil ud og se, hvad byen har at byde på. Her kan du læse om nogle af de ting og steder, vi ofte anbefaler vores gæster, når de gerne vil ud og mærke byen. Du er naturligvis også velkommen til at spørge i receptionen, hvis der er noget særligt, du ønsker dig.

Lige i nærheden

En tur langs Nyhavn

Nyhavn er et område, som for mange er indbegrebet af København. Tag ned og oplev postkortidyllen ved vandet og de farverige bygninger, hvor der er musik og god stemning hele året rundt. Her kan du nyde et autentisk københavnermiljø, som let kan kombineres med alt lige fra en kop kaffe eller en gourmetoplevelse fra en af de mange restaurationer langs havnen. Her er der også mulighed for at tage på kanalrundfart, som blandt andet tager dig forbi Christiansborg Slot og Den Lille Havfrue.

Mindeankeret, der markerer begyndelsen af Nyhavn, ligger cirka 300 meter fra hotellet og kan nås til fods på cirka 5 minutter.

Shopping på Strøget

En af Danmarks mest kendte gågader ligger lige om hjørnet fra hotellet. Her kan du opleve et væld af de største high-end butikker samt små spændende specialbutikker i de gader, der forgrener sig herfra. Fortsætter du ned ad Strøget kommer du til området omkring Rådhuspladsen, hvor der ikke er langt til København Hovedbanegård og ikke mindst Tivoli, der er en af verdens ældste forlystelsesparker. 

Gåturen langs Strøget til Rådhuspladsen er cirka en kilometer og tager omkring et kvarter i roligt tempo.
Refshaleøen

På en lidt længere tur kan du nå ud til Refshaleøen, et område, der de seneste par år har oplevet noget af en opblomstring. Her finder du også et væld af muligheder for at se moderne kunst, lave spændende aktiviteter og spise fantastisk mad. Blandt andet på kunstmuseet Copenhagen Contemporary, skibakken CopenHill og restauranter som noma og Alchemist, som har høstet stor international anerkendelse ad flere omgange.

 

Refshaleøen ligger cirka 3 kilometer fra hotellet, hvorfor du bør overveje at finde transportmuligheder derud. Det er for eksempel muligt at leje cykler på Kongens Nytorv. København er en stor cykelby med gode muligheder for at opleve store dele af byen på to hjul.

Moderne kunst i hotellets baghave

På bagsiden af Herman K finder du Nikolaj Kunsthal, der er indrettet i en gammel kirke på Nikolaj Plads. Her er der løbende forskellige udstillinger med både dansk og international samtidskunst. I kirken er der også en café, som blandt andet tilbyder snacks, vin og kaffe i de attraktive rammer.

Hvad vil du gerne opleve?

København er rig på oplevelser, og vi hjælper dig gerne med at finde frem til det, du gerne vil. Spørg gerne vores imødekommende personalet på hotellet – så sørger vi for at guide dig i den rigtige retning. Desuden er vi naturligvis også behjælpelige med at bestille en vogn til dig, hvis ikke du har lyst til at tage turen til fods.