Book en overnatning i hjertet af København

Vores komfortable værelser er indrettet i et beroligende design, der indbyder til både afslapning og koncentration

Vores boutiqehotel tilbyder 31 unikke værelser, så du kan vælge det komfortniveau, der passer bedst til dine behov. Her er der gode muligheder for forretningsrejsende, der ønsker et simpelt, men behageligt ophold i København, suiter med ekstra plads samt vores penthousesuite med alt, hvad hjertet kan begære – blandt andet din helt egen terrasse på hotellets top.

En grøn oase, der er skabt til fordybelse og afslapning

Vi tilbyder dig en rolig retræte, hvor indretningen med de rå rammer fra den historiske transformatorstation komplimenteres af grønne planter og skaber nogle unikke rum, der er designet med henblik på fordybelse og afslapning. Derfor er værelserne også udstyret med lydreducerende vinduer, der giver dig ro, selvom du befinder dig i byens inderste kerne. Dette skaber en særlig stemning af at være midt i det hele, men uden forstyrrende elementer som støj og larm fra gaden. Hotellet bliver på denne måde en lille ø af ro i centrum af det ellers pulserende storbyliv. 

Oversigt over vores værelser

Alle værelser er indrettet med henblik på at vores gæster kan nyde en rolig stund og fungere som en base på deres ophold i hovedstaden, uanset om man er her i forretningsøjemed eller der er tale om et ophold af mere afslappet karakter. Her kan du se en oversigt over, hvilke typer værelser, vi kan tilbyde:

Superiorværelse

Vores superiorværelser er ca. 14 m2, udstyret med en behagelig 3/4-seng og naturligvis med eget bad og toilet. Til 2 personer.

Deluxeværelse

Vores deluxeværelser er ca. 20 m2, udstyret med en behagelig dobbeltseng og naturligvis med eget bad og toilet. Til 2 personer.

Juniorsuite

Vores Juniorsuiter ca. 27 m2, udstyret med en komfortable dobbeltseng samt en sovesofa. Her finder du også et skrivebord, samt bad og toilet. Til 2 voksne & 2 børn op til 12 år.

Suite

Vores suiter er ca. 35 m2 og i to etager, udstyret med en komfortabel dobbeltseng, eget bad og toilet, stue med sofa og et skrivebord samt balkon. Til 2 personer.

Deluxesuite

Vores deluxesuiter er ca. 75 m2 og i to etager, udstyret med en komfortabel dobbeltseng, eget bad og toilet, separat stue med sovesofa og et skrivebord. Til 2 personer.

Penthousesuite

Vores Penthousesuite er 75 m2 og i to etager, udstyret med en komfortabel dobbeltseng, eget bad og toilet, separat stue med sovesofa og et skrivebord samt privat tagterasse . Til 2 personer.

Moderne komfort på hvert enkelt værelse

Værelserne på Herman K har et par fællesnævnere, selvom de individuelt har hver deres præg. Alle værelser har linned, håndklæder, badekåbe, shampoo og sæbe fremstillet af biobaserede og fornybare materialer samt hårtørrer fra Dyson. De moderne senge har indbyggede konsoller, hvorfra du blandt andet kan styre værelsets lydsystem fra BOSE og lade din smartphone eller andre elektroniske enheder op gennem de integrerede USB-kontakter.  

Værelsets aircondition kan reguleres via en konsol på væggen, og desuden er der LED-tv, hvor du både kan se danske og internationale kanaler og tilslutte dine egne streamingtjenester gennem den indbyggede Chromecast-funktion. Ligeledes finder du kaffemaskine og elkedel samt kaffe og te til fri afbenyttelse. Forsyninger i minibaren kan nydes mod betaling. Er der noget, du mangler, er receptionen åben 24 timer i døgnet og vi står klar til at hjælpe dig med hvad du måtte mangle.

Der er gratis højhastigheds WiFi-forbindelse på hele hotellet.

Værelser for enhver smag med samme udgangspunkt

Vores værelser er i samme unikke stil som resten af hotellet, hvor visionen bag designet har været at kombinere modernitet og eksklusivitet med naturen og det bæredygtige. At det både er et sted, hvor man kan sænke skuldrene og slappe af samtidig med at man fornemmer at her er der en høj standard, der ikke går på kompromis, når det kommer til at sikre vores gæster en særlig oplevelse, når de er på Herman K. Det skal ikke bare være endnu et hotelophold som mange andre, men gerne skille sig ud, både i forhold til vores indretning og stemning, men også følelsen af at føle sig hjemme udenfor hjemmet. Vores personale står på spring, fra du træder ind af døren til du tjekker ud igen, for at sørge for at hele dit ophold kommer til at gå nøjagtigt som du ønsker.

Lækker morgenmad i stemningsfulde omgivelser

Efter en nat i vores komfortable senge, skal dagen startes med et solidt morgenmåltid. Når dagen starter, kan du tage elevatoren ned i vores morgenmadsrestaurant. Den befinder sig i de gamle transformatorhaller, hvor den rå beton er akkompagneret af grønne planter. Dette skaber en unik og rolig stemning, så du kan vågne stille og roligt op til dagen, mens du indtager din morgenmad. Den særlige ro, der er i restauranten, er en velkommen kontrast til bylivet lige udenfor dørene og giver vores gæster mulighed for at få overblik over dagens planer i ro og mag, hvad enten dagen byder på møder i Indre By eller på sightseeing, shopping eller andre ferieaktiviteter.

Morgenmaden består af en lille, men eksklusiv morgenmadsbuffet, som er med i prisen for værelset. Her er der også lagt vægt på bæredygtighed og gode, sunde, økologiske råvarer tilberedt med kærlig og kompetent hånd i køkkenet. Til maden serveres gratis kaffe og te. Ud over buffeten kan du tilvælge en frisklavet æggeret fra vores a la carte menu. Morgenmaden serveres hver dag i restauranten. Resten af dagen henviser vi til de mangfoldige muligheder for spisning ude i byen. Her er du mere end velkommen til at tage fat i vores personale og bede om vejledning eller anbefalinger til restauranter, der er lige i din smag. Vi hjælper også gerne med bordreservering, hvis dette skulle være ønsket. Den københavnske madscene er ulig noget andet sted i Danmark, så der er rig mulighed for spændende gastronomiske oplevelser i hovedstaden.

Rose Suite

Vores suiter er ca. 50 m2 i gennemsnit, udstyret med komfortabel dobbeltseng (ekstra lang)  og naturligvis med eget bad og toilet, skrivebordsplads, TV & gratis Wi-Fi.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål til din overnatning i København

På Herman K er den gode personlige service en æressag. Det gælder både inden, under og efter dit ophold hos os. Derfor er du velkommen til at kontakte os på forhånd, hvis du gerne vil være sikker på, at du får et passende værelse med de faciliteter, du skal bruge.

Vi glæder os til at høre fra dig og til at bidrage til en behagelig rejseoplevelse.